Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/single.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/single.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/header.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/header.php on line 4
Det Beste Gavetipset

Home » Gavetips »

Det Beste Gavetipset

 

Dette mener jeg er det aller beste gavetipset. Særlig til de som har alt! Hva med et signert bilde av deres nåværende idol eller barndomshelt?

De aller fleste har en eller annen “helt” fra barndommen. Gjerne en musiker. For noen er helten Mick Jagger, for min far er helten Ferlin Husky.

“Ferlin hvem?” sier de fleste når de hører det navnet nå, men da pappa var liten forgudet han og vennen denne musikeren i årevis. En god stund før 60 års dagen hans bestemte jeg meg derfor for å skaffe han et Ferlin Husky bilde med autograf til bursdagen hans! Jeg søkte på ebay.com og fant 4 -5 signerte bilder. De fleste var nyere bilder, men jeg ville helst ha et bilde fra den tiden min far forgudet han. Jeg fant et og la inn bud nok mot slutten av budrunden til å klare å vinne det: kr 350.

Da jeg gav bildet til pappa på bursdagen hans ble han så glad at han både lo og gråt samtidig – lenge. Han kunne ikke tro det! Jeg har ergret meg lenge i ettertid på at jeg ikke hadde med kamera! Det var et helt uforglemmelig øyeblikk. Han ble så glad og takknemlig at han gikk tom for ord. Han var ikke i tvil om at det var den beste gaven han noen gang hadde fått!

Skal man ha autografer for personer med høyere kjendis status enn Ferlin Husky må man nok regne med å betale mer enn kr 350 – men man kan være heldig. Det lønner seg å være ute i god tid..

 

Relaterte artikkler

 
 

1 Comments

  1. Anonymous says:

    Dette var et veldig godt gavetips. Man får tak i så mange slike ting på nettet for tiden. Nå må jeg drive litt detektiv arbeid for å finne ut av hva min mor likte som liten.

 
 

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.

 
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/footer.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/footer.php on line 4