Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/single.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/single.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/header.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/header.php on line 4
Utdrikningslag Aktiviteter

Utdrikningslag Aktiviteter

 

Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter til en god pris. De aller beste utdrikningslagene lager også minner for livet til alle som er involvert! Velg aktiviteter som alle kan være med på, så har du en god start. Her følger et eksempel på det beste utdrikningslaget jeg noen gang har vært på! Et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake.

Gi utdrikningslaget en sterk åpning
Det var bestemt av utdrikningslaget skulle være fult av overraskelser og aktiviteter fra morgen til kveld. Jentene hentet den kommende bruden hjemme og gav henne 5 minutter på å pakke klær og annet utstyr ved hjelp av en pakkeliste. Bruden måtte løse gåter og rebuser for å komme frem til første destinasjon. Det ble en to timers kjøretur, og god tid til rebuser. Det satt en knallgod start på dagen med mye latter og moro. Alle var involvert.

Første aktivitet bør “varme opp” alle
Den første aktiviteten var ridning. Dette var et naturlig valg da bruden var en tidligere rytter og elsker dyr. Alle fikk seg en tur på hesteryggen, men vi ble litt overrasket over at ikke alle fikk hver sin hest. Det ble bare to hester som ble delt på rundgang på fem personer. Det ble endel venting, men ridesenteret var greie nok til å gi oss avslag i prisen for det. Husk å sjekk at alle får være med på aktivitetene samtidig! Lefdals Rideskole i Tønsberg anbefales til alle som ønsker utdrikningslag til hest.

Andre forslag til aktiviteter:

  • Paintball
  • Helikopter / fly
  • Bootcamp / militærøvelser
  • Båttur
  • Rafting
  • Bungee jumping
  • Rapellering / fjellklatring
  • Diverse leker, rebusser eller konkurranser i spennende omgivelser

Til utdrikningslag basen
Rica Hotell Havna ble basen under utdrikningslaget. Vi var heldige å få en helt nydelig 4 roms leilighet på stranden til en veldig god pris. Her lagde vi lunsj og forberedet neste aktivitet.

Sang til forloveden
Bruden fikk i oppgave å skrive om teksten på en kjent sang. Sangen skulle bli fra henne til hennes forlovede og vi skulle spille den inn på et platestudio etterpå. Det var kjempegøy! Vi hadde på forhånd kjøpt 10 karaokesanger som hun kunne velge mellom. Hun valgte Sk8r Boy med Avril Laguine. Sammen begynte vi å skrive ned teksten. Vi fikk også hjelp av en god venn av den kommende brudgommen, han er nemlig musiker og gav oss noen gode tips da vi skulle skrive sangen. Hans beste tips var: begyn med refrenget! Alle var med og stemningen var på topp! To timer fløy raskt forbi og vi måtte skynde oss til studioet for innspillingen. Vi øvde oss på sangen i all hast i bilen på vei ned.

Innspilling i studio
Det å spille inn en sang var noe ingen av oss hadde trodd vi kom til å oppleve! Det var kjempegøy! Eieren av studioet la på noen effekter så stemmene hørtes endel bedre ut enn det de ellers ville ha gjort. Vi brukte 2 – 3 timer i studioet og gikk ut derfra med en ferdig CD til hver. Vi var så fornøyde at vi hørte på sangen hele resten av kvelden!

Vi benyttet studioet Lyd og tekstmakeriet i Tønsberg og prisen var kr 2000.

Musikkvideo: prikken over i-en
I etterkant lagde vi en musikkvideo til sangen, ved bruk av KeyNote (Apple sin versjon av PowerPoint). Resultatet ble fantastisk og videoen ble vist til brudgommen for første gang i bryllupet. Han og alle gjestene ble mektig imponert. Videoen er under.

Aktiviteter til kvelden
Etter middagen hadde vi lagt opp til flere aktiviteter. Vi hadde egentlig ikke trengt så mange aktiviteter, for vi snakket konstant om hvor fint det hadde vært å gjøre opptaket! Allikevel var det veldig morsomt å ha noen overraskelser i bakhånd.

Pakkeleken
Alle gjestene tok med seg en pakke hver, uten navnelapp. Bruden måtte åpne pakken og gjette hvem den var fra. Deretter måtte giveren og den kommende bruden fortelle historien som lå bak pakken.

Spørrelek
På forhånd hadde vi laget endel spørsmål om den kommende bruden og hennes forlovede. Planen var å filme hennes forlovede svare på spørsmål først, og deretter måtte hun prøve å svare det samme som han, før hun fikk se hans svar. Vi rakk dessverre ikke å filme forlovedens svar, men hadde det allikevel utrolig gøy med å få hennes svar på spørsmålene.

Tale fra gamle venner
På forhånd hadde vi tatt kontakt med tre av brudens barndomsveninner. De har ikke kontakt lenger nå, men de sa ja til å skrive en liten historie / tale til utdrikningslaget. Det ble veldig gøy! En annen variant kan også være å ta kontakt med eks kjærester.

Alt i alt en uforglemmelig dag med minner som varer livet ut.

 

Relaterte artikkler

 
 
 
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/footer.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/footer.php on line 4