Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/page.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/page.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/header.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/header.php on line 4
Utdrikningslag

Home »

Utdrikningslag

 

Her har vi samlet de beste tipsene for deg som skal arrangere utdrikningslag!

Utdrikningslaget blir en fest som den kommende bruden eller brudgommer vil huske for resten av livet. Og det vil gjerne du som forlover og gjestene også. Uansett budsjett er det viktigste å være kreativ og å finne aktiviteter som blir satt pris på og gjerne som overrasker på en positiv måte.

Her kommer tips for å sette i gang planleggingen, linker til spesifikke ideer og eksempler på utrikningslag følger nederst.

1. Bestem dagen. Utdrikningslaget bør være tidligst 5 uker og senest en uke før bryllupet. Det er viktig å ikke ha den for tett opptil bryllupet slik at alle får tid til å hvile ut og organisere seg før den store dagen! Fredag eller lørdag kveld er naturligvis best. Avtal gjerne tidspunktet med forloveden slik at dere finner dagen som passer best.

2. Fordel oppgaver. De andre gjestene vil ofte like å bli involvert i planleggingen! Arranger et morsomt planleggingsmøte (gjerne med drinker) der alle kommer med ideer og innspill. Her kan dere bestemme budsjett, komme med ideer og fordele oppgaver.

3. Finn lokale til festen. På selve dagen vil dere kanskje reise mellom forskjellige aktiviteter, men det må bestemmes hvor hoveddelen av utdrikningslaget skal holdes. Det er her man gjerne har middag og gjestene har mulighet til å skifte før kveldens fest. Ideer til selskapslokaler kan være:

  • Ditt eller en av gjestenes hus
  • Restaurant
  • Leie en sal eller barlokaler (kanskje har noen av gjestene kontakter)
  • Ut på en holme hvis det er fint vær
  • En Europeisk storby (det finnes ofte kampanjetilbud hos flyselskapene)

4. Arranger transport. Dersom noen av gjestene ikke skal drikke kan de muligens stille som sjåfører. Ellers lønner det seg å leie en limousine eller minibuss.

5. Bestem mat. For utdrikningslag med lavt budsjett kan det være lurt at alle tar med seg en rett hver til middagen. Pass da på å ha oversikt over hvem som tar med hva slik at det blir en god fordeling på type mat. Pass også på at alle har et sted å oppbevare maten underaktivitetene på dagtid. Ellers kan man også leie en kokk eller bestille catering!

6. Underholdning og aktiviteter. Dette er vel den viktigste delen av utdrikningslaget, se linker nederst eller De Beste Utdrikningslag Aktivitetene for ideer. Det viktigste å huske på er at leker og underholdning med et personlig preg er de som blir husker lengst. Som for eksempel spørreleker om det kommende brudeparet.

En god ide er også å planlegge en massasje eller spa time for hovedpersonen før middagen. Det vil gi gjestene tid til å skife og forberede neste økt i utdrikningslaget. Kanskje dere kjenner en flink massør som kan stille opp for en billig penge?

7. Sett opp en plan for dagen. Skriv opp planen for hele dagen med tidspunkter. Ring deretter alle stedene på forhånd og sørg for at bestillingene er i orden, spør om det gis rabatter (Strippeklubber gir av og til gratis inngang dersom dere sier fra at det er et utdrikningslag). Hvis dere oppsøker stedene på forhånd kan dere kanskje avtale

8. Vær utspekulert! Overraskelsesmomentet er det mest spennende ved utdrikningslag! Pass på å ha mange flettet inn i kvelden – fra morgen til kveld! Kanskje dere kan “sette ut” mange forvirrende tegn på når utdrikningslaget skal være til den kommende bruden/brudgommen. På selve dagen er bind for øynene og mye bytting av biler alltid gøy for virkelig å forvirre!

For flere ideer, se:
De Beste Utdrikningslag Aktivitetene
Aktmodell i utdrikningslaget
Originale utdrikningslag
Fem umulige ting du kan gjøre for å forbedre utdrikningslaget

 
 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.

 
 
 

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/footer.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/nyfsmith/public_html/wp-content/themes/telegraph_v1.1/footer.php on line 4