Kategorier
Sparing

Verdt å huske på

Motorsykkel

Motorsykkel er noe av det fineste man kan kjøre på når man skal ut å oppdage den store verden. Liker du sykkel kan du fint se på naturen mens du kjører igjennom landskap. Norge er et helt strålende land for motorsykler. Her kan du kjøre fort eller du kan kjøre sakte. Det beste er å finne veier som gir deg opplevelser. Kjører du motorsykkel er det også morsomt å kjøre på svingete veier. Da kan du legge deg godt ned i svingen slik at du får litt mer fart og føler at kreftene tar tak i din sykkel. Det er spesielt gøy å bruke motorsykkelen litt og ikke bare føle at du sitter rett opp og ned.

Kjøp av sykkel

Skal du på tur med en motorsykkel kan du enten kjøpe deg en selv eller du kan leie en. Motorsykler trenger ikke være dyre, men de kan fort bli dyre. Tenk litt over hvor lenge du skal bruke den og hvor flink du er til å reparere ting. En nyere sykkel holder seg bedre mens en eldre sykkel fort kan slite med å holde seg like bra. Når du krever en oppfølging fra noen som ikke alltid er der de skal være kan det være greit å følge litt mer med selv. Ta deg derfor et lite kurs i hvordan du skal holde en sykkel ved like og hvordan du best mulig kan holde sykkelen best mulig.

Faller ditt sykkelvalg på kjøp er det viktig at du setter deg litt inn i hva du trenger, hvor du trenger det hen og hvor mye du er villing til å gi. Skal du kjøpe en sykkel fra en privatperson eller kjøper du den fra en forhandler? Her kan det være store prisforskjeller men samtidig er det viktig at du følger med på hva som passer deg best. Det finnes gode muligheter for å kjøpe sykkel hos forhandlere til en god pris. Forhandlere passer mer på å selge kvalitet enn kanskje andre vanlige selgere gjør. Forhandlere har i hvert fall tilgang til masse hjelp som gjør at de kan gjøre mer.

Finansiering av sykkel

Ønsker du å kjøpe deg en sykkel gjør du det med egne penger eller så gjør du det med lånte penger. Du kan ta opp et MC lån slik at du slipper å finansiere hele med dine egne penger. På denne måten får du kjøpt deg sykkel. Når du leter etter et lån er det viktig at du finner et lån med best mulig rente. Hva som er en god rente er et godt spørsmål. Her er det mye som skal til om du ikke får en god rente. En god rente er en rente på 5-6% akkurat nå. Denne renten kan bli bedre og den kan bli dårligere. Sammenlign lån slik at du kan få best mulig rente fra dag 1.